nagynapfoto - esküvői fotózás

Kreatív esküvői fotózás

Kedves Menyasszony és Vőlegény!

Az esküvő napja életetek egyik legfontosabb eseménye, mert örök hűséget fogadtok egymásnak azon emberek előtt, akik a legfontosabbak a számotokra.

Az idő múlásával az emlékek fakulhatnak, de legszebb pillanatok megmaradnak a szívetekben, a fogadalmatokban, a vendégek emlékezetében, néhány kedves ajándékban és persze a féltve őrzött esküvői fotóitokban. A nagy nap minden perce arról szól, hogy megmutassátok a világnak - Ti már összetartoztok.

Az esküvői fotózás a hivatásom: képeimmel szeretném hitelesen bemutatni azokat az érzéseket, amely elhozott benneteket az oltár elé. Egy bizalmi kapcsolatnak kell kialakulni közöttünk, mert ha bíztok bennem, akkor meg tudtok nyílni a fényképezőgép előtt. Ha mindez sikerül, akkor az esküvői fotókkal megüzenhetitek a jövőtöknek: ez volt a mi nagy napunk!

Az egymást követő események, ceremóniák minden apró részletét megörökítem fotóriporteri stílusban, úgy, ahogyan Ti szeretnétek. Veletek töltöm az esküvő napját, de mégis háttérben maradok, igyekezve elkapni minden örömteli és megható pillanatot. A célom az, hogy bármikor az esküvői album lapozgatása közben újra és újra átéljétek az eseményeket.

Arra bíztatlak titeket, hogy nézzétek meg a galériámat, és amennyiben megtetszettek a képeim, vagy bármilyen információra van szükségetek, akkor az elérhetőségeim valamelyikén bátran keressetek fel.

Torzsa Lajos esküvői fotós

nagynapfoto - esküvői fotózás
nagynapfoto - esküvői fotózás
nagynapfoto - esküvői fotózás